...
Gratis verzending vanaf €70

Indien de door ons geleverde goederen niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst.

Je verzend hiervoor een aanvraag naar care@bopets.eu dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers.

Belangrijk: als je ons goederen terugzendt binnen de 14 dagen na aankoop omdat je ze liever niet wil houden, ben jij ook verantwoordelijk voor het transport.

Kosten bij het retourneren

Bij het retourneren van goederen waardoor hiermee het factuurbedrag minder dan 70 euro bedraagt, zal van onze kant een transportvergoeding aangerekend worden. (dit omdat de klant geen aankoopwaarde van 70 euro meer heeft).

Indien je goederen van ons ontvangen hebt welke door transport werden beschadigd, dien je dit onmiddellijk na ontvangst te melden via care@bopets.eu Om aanspraak te kunnen maken op een vergoeding, dien je duidelijke foto’s bij te voegen van de buitenkant én binnenkant van de verpakking en van de beschadigde goederen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen