...
Gratis verzending vanaf €70

Vogels

Bopets vogelshop is de online winkel gespecialiseerd in vogels. We hebben een groot gamma vogelvoer, supplementen, vitamines, pasta’s, specifieke zaden, zaadmengsels en specifieke vogelbenodigdheden voor het kweken van kanarie tot papegaai en exotische vogels.

Bopets heeft een groot assortiment kleine en grote vogelkooien, volières, nestkastjes, voederplanken en voederhuisjes voor wilde vogels. Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen met de nodige informatie om zijn gevederde vrienden in het dagelijks leven te verzorgen. Bekijk ons ruim gamma vogelspeelgoed voor alle soorten vogels, van speelgoed voor exotische papegaaien, Amazones, de ara papegaaien, de kaketoes tot speelgoed voor parkieten en andere kleine vogels.

Elke vogel heeft zijn eigen eisen. Wanneer wij dus wat willen halen voor ze willen we graag rekening houden met hun gezondheid en ontwikkeling. Daarom gaan we dan op zoek naar de juiste benodigdheden. Er zijn zo ontzettend veel verschillende benodigdheden voor vogels. Dit kan uiteenlopen van een vogelkooi tot aan het voer maar ook een speeltje en benodigdheden voor in de vogelkooi.

Een aantal benodigdheden dat we aanbieden zullen we beschrijven. Wanneer we het over de huisvesting van een vogel hebben dan kan dit natuurlijk voor binnen en buiten zijn. En deze huisvesting kan natuurlijk van hout zijn maar ook van andere materialen. Hier is een ruime keuze in. En of dit nu een tamme vogel of een tuin vogel is je kunt het hier vinden. Natuurlijk heb je dan ook benodigdheden nodig die in de huisvesting horen zoals voerbakjes en speelgoed. Als we het over speelgoed voor vogels hebben kan je denken aan belletjes, een spiegel of een schommel.

De vogel is een heel sociaal dier

De vogel is een heel sociaal dier en kan slecht tegen alleen zijn. Door een spiegel in zijn verblijf te hangen heeft jou vogel een soort van vriendje, het is dan wel fictief maar hij is een stuk minder eenzaam. De vogel is gespecialiseerd in zijn evenwicht bewaren. Omdat ze gewend zijn om te bewegen in weer en wind is het zitten op een schommel erg goed voor ze. Het evenwichtsorgaan blijft zich daardoor ook gewoon ontwikkelen. En het schommelen, vinden ze ook nog eens heerlijk. Deze schommels zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Ook de vogelzitstok is dan heel erg belangrijk. Een vogel zit op zijn stok te slapen dus je wilt graag dat het een goed product is. Een vogel slaapt staand dus het zitten op de zitstok is voor hen heel normaal. Op deze manier zijn ze ook alert en kunnen dan direct reageren mocht dit nodig zijn.

Het vogel verblijf

Een vogel verblijf moet dus minstens 1 vogelzitstok hebben zodat ze daar op kunnen zitten. Maar ook de vogelringen en het kweek en broed materiaal kun je bij ons vinden. En misschien wel het belangrijkste de juiste voeding voor de desbetreffende vogel en de daarbij horende voedingszuilen, silo’s of bakjes. Wat een vogel erg fijn vindt is een badje. In het badje wassen ze hun verenpracht zorgvuldig en zorgen er voor dat er geen viezigheid of stof meer aanwezig is. Zorg wel dat je altijd een vogel bad hebt waar ze voldoende ruimte hebben om lekker volop te kunnen genieten van hun badje. Wanneer vogels echt jou hobby is dan vindt je het ook leuk om wat decoratie in bijvoorbeeld een waakbord te kunnen halen.

Tuinvogels

Ook voor de tuinvogels kan meer dan genoeg vinden om ze te bieden wat ze per seizoen nodig hebben. Of dit nu om een vogelhuisje, voederbak, voer of silo’s is. Bij alles is er een keuze waarvan je het kan krijgen naar de wens voor wat je voor de tuinvogels wilt hebben. Ook de vogelhuisjes zijn er in verschillende soorten en maten en materiaal. Het voer voor de tuinvogels zijn zorgvuldig samengesteld zodat iedere vogel krijgt waar het dol op is.

Alles voor vogels

Decoratie en waakborden
Waakborden vogels
Papegaaien speciaal
Transport box
Voederzuilen en silo’s
Voeding
Eivoer
Enkelvoudige granen en zaden
Original Vogel
Premium Vogel
Snacks
Vogel kweek en broeden
Vogel vangnet
Vogelkooien & Volières
Grote vogelkooien
Kleine vogelkooien
Voet voor kooien
Volières
Vogelkooien en toebehoren
Vogelringen
Vogelspeelgoed

Tuinvogels

Voederhuis

Alles voor tuinvogels

Nestkastjes
Voederhuizen
Voederzuilen & Silo’s
Voeding tuinvogels
Aanvullende vetvoeding
Enkelvoudige granen en zaden
Meelwormen
Mixen voor tuinvogels

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen